Dette nettstedet gir ingen medisinske råd.

Informasjon på dette nettstedet er gitt kun til informasjonsformål og er ikke ment som en erstatning for råd gitt av din lege eller annet helsepersonell eller informasjon som finnes på eller i noe produkt etikett eller emballasje. Du bør ikke bruke informasjonen på dette nettstedet for å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller sykdom, eller foreskrive eventuelle medisiner eller annen behandling. Du bør alltid snakke med din lege eller annet helsepersonell før du tar noen medisiner eller nærings-/ urte-, eller homeopatisk tilskudd, eller vedta noen behandling for et helseproblem. For noen produkter eller tjenester som er kjøpt fra dette nettstedet, bør du lese nøye all emballasje og instruksjoner. Hvis du har, eller har mistanke om at du har et medisinsk problem, må du snarest ta kontakt med helsepersonell. Aldri se bort fra profesjonelle medisinske råd eller vent med å søke profesjonell hjelp på grunn av noe du har lest på denne nettsiden.

Informasjonen på dette nettstedet og bruk av produkter eller tjenester som kjøpes fra vår nettside OPPRETTER IKKE et behandler-pasient-forhold mellom deg og noen av terapeutene tilknyttet våre nettsider.

Informasjon og uttalelser om kosttilskudd har ikke blitt evaluert av Statens Legemiddelverk og er ikke ment for å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdom.