Axes søker Osteopat!

Axes-helse søker nå etter en ny osteopat til vår klinikk i Lillehammer, med mulighet for oppstart allerede fra august 2022.

 

På vårt helsesenter tilbyr vi osteopati, slyngetrening og rehabilitering og vi har et holistisk tilbud rettet mot stressmestring og kostholdsveiledning.

 

Xavier Tiberghien som er osteopat og klinikkens grunnlegger siden 2008 har 20 års klinisk erfaring blant annet fra egen praksis i London.

 

Axes-helse har et meget godt kundegrunnlag og er i en svært god utvikling. Vi brenner for faget og ønsker en kollega med engasjement og interesse for å utvikle det totale helsekonseptet vi tilbyr våre klienter i et dynamisk fellesskap

IMG_5816
IMG_5816

Describe your image

press to zoom
IMG_5817
IMG_5817

Describe your image

press to zoom
IMG_5822
IMG_5822

Describe your image

press to zoom
IMG_5816
IMG_5816

Describe your image

press to zoom
1/9

Klinikken er på 180m2 med 4 behandlingsrom, et treningslokale og et rom for konferansemuligheter.

 

 

Axes- helse ligger midt i smørøyet i den sjarmerende gågata i Lillehammer sentrum. Vi har også mange gode samarbeidspartnere og kontakter innen helsearbeid på Lillehammer.

Hvem ser vi etter ?

Utdanning: Osteopat DO MNOF

 

Kvaliteter: Faglig dyktighet, en med initiativ til utvikling og godt samarbeid, ansvarsfull- og selvstendig behandler og en som ser verdien av tverrfaglig samarbeid.

 

Hva kan vi tilby deg?

Full tilgang til behandlingsrom med fullt inventar og elektrisk benk, nettside, journalsystemer, betalingsterminal og nettbooking. Du vil få tett oppfølgning og mentoring om ønskelig.

Du vil møte inkluderende kolleger som ønsker at du skal trives og at du skal bidra med dine erfaringer og ideer for videre samarbeid.

Leie vil være provisjonsbasert.

 

Både erfarne og nyutdannede oppfordres til å søke. Personlige egenskaper vurderes høyt.

 

Xavier som er klinikkens leder gleder seg til å motta din søknad og til å møte deg!

Kontakt oss på

e-post : axeshelse@gmail.com

Tlf: 47265491