top of page

Enjo

Din løsning for et kjemikaliefritt  hjem

Endelig helt ren samvittighet

Zero poison – Zero dirt!

Enjo's kjemikaliefritt hjem-pakke oser av kvalitet. Med Enjo produkter kan du  rengjøre gulv, vindu, kjøkken, bad, bil, uterom og båt. Enjo har også produkter til en skånsom vask av kroppen. Alt dette uten en eneste dråpe av giftige kjemikalier.

Vår filosofi

Den nye trenden handler om økologi og bærekraft . Med Enjo Vi ønsker å inspirere deg til å spare tid, penger, helse og miljø. Samtidig ønsker vi at du blir vår ambassadør som forteller dine venner og kjente om hvor viktig det er med økologisk renhold uten giftige kjemikalier. Sammen skaper vi et bedre miljø i hjemmet og i naturen. Det er det som er tanken bak Enjo.

Kvalitet kommer først:  vi velger kun det beste   "Det handler om å ta samfunnsansvar"

Vårt samfunnsansvar omhandler våre 35 sertifiseringer og flere titalls priser og utmerkelser på verdensbasis. Vi leverer et miljøprodukt som er bærekraftig, som har en lav livsløpskostnad, som er resirkulerbar og helt uten giftige stoffer. Alle ENJO-produktene blir produsert i Østerrike og de ansatte har de beste arbeidsvilkår.

Folk vil vite mer om kjemikaliene vi omgir oss med,

og om alternativene til giftige kjemikalier

 

Det fins de som lurer på om vi ikke blir lei og oppgitt over å stadig måtte informere en befolkning med liten kunnskap og lav bevissthet rundt farene med giftige kjemikalier i renholdet. Tvert i mot, svarer vi! Å få mail fra en pappa som forteller om bedre innemiljø for barna eller en mamma som forteller at døtrene ikke lenger får eksem fra sminkefjerneren, eller at de selv har kunnet slutte med astmamedisin, eller der alle i familien bidrar til et enklere, renere og mer organisert hjem og dermed har fått mer tid sammen til å kunne nyte livet, ja, det er det som er drivkraften vår. Det er det som gir oss inspirasjon til å fortsette videre.

Bestill Enjo-produkter ved å sende oss bestilling på 

e-post : post@ axes-helse.no

og få vår e-bok : "Kjemikalier, ditt miljø og deg" : Hva, hvordan og hvorfor.

bottom of page