top of page
Vann er ikke bare «vann»

 

 

Mange steder drikkes det vann som inneholder giftstoffer, tungmetaller, bakterier og andre sykdomsfremkallende organismer. Vanlig «godt» drikkevann inneholder ofte tungmetaller, muggsoppgifter fra gamle rør, klor og andre kjemikalier og er uegnet som drikkevann.

Byvann har et positiv elektrisk potensial (oksidant reduksjonspotensial = ORP) på +200/300, som betyr at det fungerer som en «oksidant», mens optimalt vann og ionisert vann kan ha en ORP på opptil -900 ORP. Vann med – negativ ORP har evnen til og går rett ut i blodet å avgi elektroner og kan dermed sammenliknes med en effektiv antioksidant

Rensing av vann er et viktig tiltak for å miniere inntak av unødvendige og skadelige giftstoffer.

 

Vi anbefaller Chanson vannrense- og ioniseringssystemer.

Du vil få mer glede av vannet ditt ved å bruke en vannbehandler som renser og ioniserer drikkevannet ditt. Fordelen med ionisert vann er at de naturlige egenskapene rennende vann har i naturen blir gjenskapt. Ph-verdiene kan justeres og det basiske vannet inneholder antioksidanter og hydrerer cellene i kroppen bedre enn vanlig flaske og springvann. Det sure vannet er ypperlig å bruke som hudpleie og desinfeksjon. Dette er bare noe av egenskapene til en Chanson vannioniserer.

bottom of page