top of page

SLMsmart MEAL REPLACEMENT
Nå behøver du ikke lenger lure på hvordan du skal spise riktig og oppnå idealvekten din.

Synergys produkt SLMsmart Meal Replacement, som er en nøye formulert måltidsdrikk for vektkontroll, er skreddersydd til formålet. Denne næringsrike vaniljedrikken forsyner kroppen med smarte kalorier og er så deilig at du gleder deg til hver slurk.

 

FORDELER
•Gir et balansert inntak av karbohydrater, fett og proteiner, som gir deg riktig mengde energi når som helst på dagen
•Gir metthetsfølelse i flere timer
•Inneholder myse-, soya- og kaseinproteiner som sørger for opprettholdelse og vekst av mager muskelmasse
•Inneholder fruktose, som gir langsommere stigning av blodsukkeret enn mat som inneholder sukrose eller glukose

 

HOVEDINGREDIENSER
Proteinblanding
SLMsmart Meal Replacement inneholder følgende tre proteinkilder: myse, soya og kasein. Proteiner sørger for vekst og bevaring av muskelmasse. Aminosyrene fra myseprotein tas opp i blodet nesten øyeblikkelig etter at du har inntatt produktet. Deretter følger aminosyrene i soyaprotein og til slutt kaseinprotein. Disse kraftfulle ingrediensene vil tilsammen gjøre deg mett og klar for å møte dagen.


Energiblanding
De sunne karbohydratene og fettstoffene som finnes i SLMsmart Meal Replacement, er strategisk formulert for å holde forbrenningen i gang og gi deg den energien som livets utfordringer krever. Maltodekstrin, raps- og solsikkeolje er noen av ingrediensene som vil hjelpe deg med å opprettholde energinivået og metthetsfølelsen og å oppnå idealvekten din.


Vitamin- og mineralblanding
Fordi SLMsmart Meal Replacement inneholder de viktige næringsstoffene du finner i et balansert måltid, blant annet kalsium, jern, kalium og B-vitaminer, kan det være et effektivt alternativ til en vanlig frokost, lunsj eller middag.


BRUKSANVISNING
Bland tre (3) toppede måleskjeer i 240 ml melk eller vann (eller annen vannmengde etter smak). Overskrid ikke anbefalt dose. Det er viktig å opprettholde et tilstrekkelig daglig væskeinntak. Dette produktet er beregnet på å brukes bare som en del av et energibegrenset kosthold. Annen mat er nødvendig i et slikt kosthold. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for små barn.


bottom of page