Slynger i behandling og i trening

Fordelen med slynger er at en rekke øvelser kan gjøres med forholdsvis lite utstyrsbehov, og det er svært lett å justere bl.a. motstand.

Slyngene skaper en instabil setting - de er således godt egnet til stabilitetstrening.

Slyngeøvelser kan gi raskere resultater for alle som ønsker å prestere bedre, forebygge skader, unngå smerte eller bare ønsker å holde seg aktiv.

Slyngetrening er effektivt, skånsomt og passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form.

Oppsiktsvekkende behandlingsmetode for muskel- og skjelettplager.

Slyngebehandling

 

Slyngebehandling er en svært effektiv metode for å kunne, på en veldig spesifikk måte, koble på og trene opp riktig muskulatur som vil tillate deg å utføre bevegelser på en optimal måte.

Slyngebehandling består av behandlingsøvelser i Redcord-slynger. Målet ved slynge-behandlingen er å gjenopprette smertefrie bevegelsesmønstre og forbedre kroppsfunksjonen. Slynge-behandling utfordrer muskelsamspillet og fokuserer på årsaken bak problemene – ikke bare symptomene.

Bruk av slyngebehandling i kombinasjon med osteopatisk behandling kan i mange tilfeller øke effektiviteten av behandling og være anbefalt for å nå ønsket behandlingseffekt

 

Vi anbefaler oppfølgende behandlinger og treningsveiledning for å oppnå langvarig bedring. Egentrening bør fortsette også etter at man har blitt kvitt plagene for å forhindre tilbakefall.

Slyngetrening

Individuelt: 

Utarbeidelse av et individuelt øvelsesprogram for å opprettholde og/eller forbedre den oppnådde behandlingseffekten,  for å prestere bedre, forebygge skader , eller bare for å holde seg aktiv.

Grupper:

Vi utarbeider øvelsesprogram og trening i små grupper , 3 - 5 personer over en 6-ukers periode

Ved gjennomføring av slyngetrening må man tilstrebe høyest mulig kvalitet på bevegelsene - vær spesielt oppmerksom på at ryggen er i en nøytral posisjon. ved smerter i skuldre/rygg/hofte bør man konsultere Osteopaten før man starter med treningen.

Dette nettstedet gir ingen medisinske råd.

Informasjonen på dette nettstedet er gitt kun til informasjonsformål og er ikke ment som en erstatning for råd gitt av din lege eller annet helsepersonell.

Les mer