top of page
Slynger i behandling og i trening

Fordelen med slynger er at en rekke øvelser kan gjøres med forholdsvis lite utstyrsbehov, og det er svært lett å justere bl.a. motstand.

Slyngene skaper en instabil setting - de er således godt egnet til stabilitetstrening.

Slyngeøvelser kan gi raskere resultater for alle som ønsker å prestere bedre, forebygge skader, unngå smerte eller bare ønsker å holde seg aktiv.

Slyngetrening er effektivt, skånsomt og passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form.

Oppsiktsvekkende behandlingsmetode for muskel- og skjelettplager.

Slyngebehandling

 

Slyngebehandling er en svært effektiv metode for å kunne, på en veldig spesifikk måte, koble på og trene opp riktig muskulatur som vil tillate deg å utføre bevegelser på en optimal måte.

Slyngebehandling består av behandlingsøvelser i Redcord-slynger. Målet ved slynge-behandlingen er å gjenopprette smertefrie bevegelsesmønstre og forbedre kroppsfunksjonen. Slynge-behandling utfordrer muskelsamspillet og fokuserer på årsaken bak problemene – ikke bare symptomene.

Bruk av slyngebehandling i kombinasjon med osteopatisk behandling kan i mange tilfeller øke effektiviteten av behandling og være anbefalt for å nå ønsket behandlingseffekt

 

Vi anbefaler oppfølgende behandlinger og treningsveiledning for å oppnå langvarig bedring. Egentrening bør fortsette også etter at man har blitt kvitt plagene for å forhindre tilbakefall.

Slyngetrening

Individuelt: 

Utarbeidelse av et individuelt øvelsesprogram for å opprettholde og/eller forbedre den oppnådde behandlingseffekten,  for å prestere bedre, forebygge skader , eller bare for å holde seg aktiv.

Grupper:

Vi utarbeider øvelsesprogram og trening i små grupper , 3 - 5 personer over en 6-ukers periode

Ved gjennomføring av slyngetrening må man tilstrebe høyest mulig kvalitet på bevegelsene - vær spesielt oppmerksom på at ryggen er i en nøytral posisjon. ved smerter i skuldre/rygg/hofte bør man konsultere Osteopaten før man starter med treningen.

bottom of page